miercuri, decembrie 17, 2008

Cum inchiriez o masina...

Doriti sa inchiriati o masina si nu stiti cum sa faceti?

Cautati o companie de inchirieri auto?

Doriti o servire rapida si Ieftina?

Doriti o firma serioasa care sa va ofere calitate maxima in domeniul inchirierilor auto la cele mai mici preturi?

Gimco rent a car va poate oferi la cele mai mici preturi de inchiriere masini foarte bune din domeniul inchirierilor auto din Romania

Flota firmei de inchirieri auto Gimco rent a car este formata din autoturismele cele mai apreciate in cadrul domeniului de inchirieri auto.
Chiar daca veniti in vizita, in excursie sau in afaceri compania noastra va ofera calitate maxima si va da dovada de cel mai mare profesionalism din domeniul inchirierilor auto.

Un alt aspect pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand veti apela la firma noastra de inchirieri auto va fi acela de acordare a unui discount in functie de durata in zile a contractului de inchiriere.
Gimco rent a car pune accent in special pe tratarea tuturor clientilor cu maxima seriozitate si va incerca sa satisfaca toate dorintele acestora in domeniul inchirierilor auto la cele mai mici preturi.

Orice client care va apela la firma noastra trebuie sa cunoasca faptul ca noi ii vom oferi un confort ridicat in domeniul inchirierilor auto deoarece toate masinile sunt dotate cel putin cu aer conditionat, scaune reglabile cd-player etc.

Gimco rent a car pune pe prim plan siguranta clientilor nostri, astfel toate masinile sunt verificate periodic inainte si dupa fiecare inchiriere. Mai mult de atat, masinile noastre sunt dotate toate cu cel putin 2 airbaguri, centuri cu prindere in 3 puncte, proiectoare, ABS, Servodirectie etc.

Orice client de inchiriere masina care are nelamuriri in legatura cu oferta inchirierilor auto facuta de catre firma Gimco rent a car sunt rugati sa ne contacteze pe datele de contact de mai jos si in cel mai scurt timp veti primi un raspuns.

Niciun comentariu: