luni, decembrie 22, 2008

Gimco Rent a Car -mai mult decat rent a car.

Gimco Rent a Car a fost infiintata in anul 2006 si, desi noua pe piata romaneasca a reusit sa se impuna repede ca urmare a trudei si profesionalismului de care au dat dovada departamentul de management din cadrul companiei, beneficiind de un staff tanar si plin de ardoare. Firma noastra a reusit sa atraga clienti din toate colturile lumii indiferent daca acestia au venit in Romania ca simpli turisti, in vizita sau cu diverse afaceri.

Ofertele din anul 2007 au reusit sa mareasca flota firmei cu peste 50 % si in acelasi timp o cota de piata din ce in ce mai mare. Colaborarile stranse cu unele agentii de turism din Romania a dus la o crestere semnificativa a numarului de clienti ce au apelat la serviciile noastre ingloband un numar foarte mare de oferte la preturi foarte avantajoase adresandu-se astfel tuturor categoriilor sociale.

De asemenea suntem deschisi sa dezvoltam numeroase parteneriate strategice si cu agentii de turism chiar daca acestea sunt destul de noi pe piata romaneasca de turism. Consideram ca punand la punct o retea nationala de colaborari intre compania noastra si alte companii de turism vom reusii sa satisfacem un numar tot mai mare de clienti si pe un teritoriu cat mai vast.
Gimco Rent-a-Car dezvolta si distribuie solutii in domeniul inchirierilor de masini venind ca o alternativa economica si sigura pe piata romaneasca. Desi are ca zona principala de activitate Municipiul Bucuresti compania noastra este activa la nivel national putand sa satisfaca toate cererile venite de pe teritoriul Romaniei.

Oferta de masini Gimco rent-a-car indeplineste toate cerintele unui sistem profesional de inchirieri masini furnizand o oferta ideala plina de informatie ce reuseste sa acopere toate eventualele framantari cu care clientul de rent a car se confrunta. Oferta de inchirieri autoturisme conceputa de noi are ca pilon principal satisfacerea tuturor potentialilor clienti atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii si profesionalismului.

Astfel daca un client doreste sa inchirieze o masina ieftina si sigura dar in acelasi timp sa aiba si un pret foarte mic poate se apeleze la serviciile noastre si sa consulte oferta noastra de inchirieri masini. Trebuie sa mai spunem ca suntem printre putinele firme de rent a car din Romania care ofera posibilitatea clientului sa negocieze pretul atunci cand inchiriaza masina peste 15 zile. Cu un management european firma noastra de rent a car mai pune accentul si pe fidelizarea clientilor, acest lucru realizandu-se foarte simplu. Daca un client apeleaza de mai multe ori la serviciile noastre de inchirieri auto acesta are reduceri substantiale de pret, sau poate beneficia de masini puternice precum Peugeot 607 la un pret de Logan, mai mult de atat daca un client fidel companiei noastre recomanda si altor clienti sa apeleze la serviciile noastre acesta va avea din partea firmei Gimco ren a car zile gratis si oferte extraordinare de pret.

Confortul si siguranta sunt alte doua aspecte ce trebuiesc luate in considerare atunci cand inchiriati o masina iar pentru acest lucru firma noastra de rent a car a gasit o solutie si anume a dotat intreaga flota cu masini foarte bine dotate din toate punctele de vedere. Inchiriand o masina de la noi veti observa ca acestea sunt dotate atat din punct de vedere al sigurantei cu airbag-uri , abs si bineinteles completate cu o verificare tehnica periodica dar si din punct de vedere al confortului cu geamuri electrice, aer conditionat, radio casetofon, cd-player sau mp3. player in functie de caz.

Nu ezitati sa consultati oferta noastra in acest domeniu veti fi surprinsi de surprizele pregatite de noi si de ofertele extraordinare ce va vor fi prezentate.

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau sugestii puteti sa ne scrieti pe adresa de mail Office@gimco-rentacar.ro sau puteti sa vizitati situl nostru www.gimco-rentacar.ro acolo unde veti gasi toate datele de contact plus un formular unde puteti comunica cu unul din specialistii nostri in domeniul inchirierilor de masini.