miercuri, decembrie 17, 2008

Inchirieri masini: ce cer, si ce mi se ofera..

Orice companie de inchirieri auto care are ca obiectiv inchirierea de masini nu are stabilitate la nivelul preturilor tinzand sa modifice tarifele de inchiriere masina constant cateodata chiar de la o zi la alta. Astfel o solutie pentru a preintampina o crestere neasteptata de astfel de preturi este bine sa consultati mai multe firme de inchiriere auto din domeniul inchirierilor de masini.

Un alt aspect pe care trebuie luat in considerare atunci cand doriti sa apelati la o fima de inchiriat masini este acela de a calcula cu atentie toate eventualele taxe pe care le puteti plati in plus.O solutie pentru a evita aceasta situatie neplacuta este aceea de a lua in considerare si colaborarea cu firme de inchirieri masini mai nou venite pe piata care insa compenseaza prin profesionalism si calitate in serviciille acordate. Un exemplu in acest sens este Gimco Rent a Car care reuseste sa ofere clientilor sai o calitate superioara a serviciilor la preturi foarte mici pentru piata inchirierilor de masini din Romania.

Facilitatile oferite de aceasta firma sunt foarte avantajoase chiar daca clientii sunt veniti cu afaceri sau in excursie in tara noastra.

Firmele de inchirieri masini va pot da o mana de ajutor propunandu-va o serie de servicii complete aferente inchirierii de masini.

Atunci cand un client apeleaza la o forma de inchirieri masini nu trebuie sa se concentreze pe parcul auto pe care acea firma il detine ci pe conditia tehnica a celor masini daca ele au fost verificate, daca au toate sistemele functionale si nu in ultimul rand pe pret si pe discountul oferit la un anumit numar de zile de inchiriere.

De obicei , exista intervale in functie de sezon in care puteti beneficia de reduceri, dar si pentru o deplasare de durata se poate obtine prin negociere un tarif mai avantajos. Un alt aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere este zona in care doriti sa mergeti atunci cand doriti sa apelati la o firma de inchirieri masini.

Pot fi firme importante care nu au sedii sau care nici macar nu aduc masina in zona in care dumneavoastra locuiti. Astfel trebuie sa fiti atenti la eventuala distanta dintre zona in care firma isi desfasoara activitatea si zona din care dumneavoastra doriti sa achizitionati autoturismul, si mai ales trebuie sa aveti in vedere numarul de kilometri pe care il veti face pentru a va putea orienta catre o masina mai economica si mai eficienta din punct de vedere al carburantului ( spre exemplu daca doriti un drum lung cu un consum mic dar si un spatiu mare puteti opta spre un Logan, daca doriti un drum lung dar cu un spatiu mai mic puteti opta pentru un Opel Corsa. Firmele de inchirieri masini cu siguranta vor incerca sa acopere toate aceste necesitati ale dumneavoastra.

Niciun comentariu: